Categorieën
Blogs

De regenboog

De regenboogbrug

Wanneer je een regenboog ziet dan zie je prachtige kleuren. Omdat de regenboog hemel en aarde verbindt wordt het ook wel de regenboogbrug genoemd.

Mythologie

In de mythologie is de regenboog altijd een teken van hoop geweest-een verbinding tussen hemel een aarde, een teken van harmonie en vrede.

In de Noorse mythologie verbond de regenboogbrug mensen met goden en vormde ze de schakel tot het Walhalla.

Bij de Hindoes schiep de godin Maya de wereld uit zeven sluiers met de kleuren van de regenboog.

De pot met goud aan het einde van de regenboog uit de Keltische mythologie symboliseert een soort Heilige Graal-het verloren vat van spirituele vernieuwing en vervulling.

Persoonlijk ontwikkeling

Ook een spirituele reis naar een transformatie van bewustzijn kan je voeren over deze regenboogbrug -die geest en stof, hemel en aarde, lichaam en geest met elkaar zal verbinden. En terwijl je transformeert, transformeer je de wereld.

Kleurrijke reis

Een spirituele reis is een kleurrijke reis, kleurrijk als het leven zelf. Het is een alternatief voor de kleurloze, grijze mentaliteit. Van volwassenen in donkere maatpakken, rijdend in grijze auto’s over grijze wegen.

De zeven kleuren van de regenboog bieden ons bovendien een wereld met veel kansen en een gelukkiger leven.

 

De regenboogbrug

Wanneer je op reis gaat door de vele dimensies van je eigen zelf, ga je over de regenboogbrug en transformeer je jezelf en de wereld. 

Wil jij ook op reis gaan en inzicht krijgen in je verleden, heden en toekomst?

De mindfulcoach kan jou daarmee ondersteunen en begeleiden.

Voel je welkom