Duizend mijl

Duizend mijl, bijna geen beginnen aan. Heb jij ook niet van die dingen waar je als een berg tegen op ziet. Hoe kom ik daar verder mee. Hoe kan ik daar verandering in brengen.

Wat is het dan dichtbij om maar helemaal niets te doen.

Ai

En dan weten we allemaal uit ervaring: van uitstel komt afstel. Met maar bespreken en piekeren hoe lang en hoe ver en hoe zwaar iets is, schiet niemand ook maar iets op.

De 1e stap

Wie dan denkt: duizend mijl…. dat kan ik volledig niet overzien, MAAR 1 stap. En dat niet morgen maar vandaag. Ja, dat moet toch lukken.

En dan is het interessant dat zelfs de langste en moeilijkste reis is begonnen met die ene stap. En daarna de tweede, de derde.

Actie

Wie dit begrijpt en doet, die komt tot actie. Die doet wat hij kan. Of het nu gaat om een moeilijke opgave. Of om nare verhoudingen waar heel veel aan moet gebeuren.

Voldoening

En het fijne is : ergens beginnen, iets aanpakken, doen we je kunt, dat geeft voldoening. En dat geeft energie voor de 2e stap, de 3e stap. En als je dan na een tijdje terugkijkt, dan sta je zelf verbaasd over die duizend mijl die je toch maar even hebt afgelegd.

Aanmelden

Wil jij meer voldoening en rust ervaren?  Neem gerust contact op met de mindfulcoach voor een (gratis) intakegesprek.

Contactformulier