Ria

Het levenspad

Het levenspad van Ria de mindfulcoach is er tot nu toe een met vele pieken en dalen. En zij heeft ervaren dat juist die pieken en dalen de momenten zijn waarin ze leerde en groeide. En die groeipijn was nodig om daar te komen waar zij nu is.  Vandaar dat zij de Lotus als logo heeft gekozen.

De lotusbloem staat namelijk voor menselijke groei en het contact met de ziel.

Dat de wortels altijd in het duister blijven, geeft aan dat je verleden er altijd zal zijn, maar het contrast met de puurheid van de bloem boven het water geeft aan dat je ondanks (of wellicht juist door) je verleden verlichting kunt vinden en je kunt verbinden met het universum.

Grondgedachte 

De mens is één geheel en iedereen verlangt uiteindelijk naar liefde en aandacht. Vanuit die grondgedachte ondersteunt en begeleidt de mindfulcoach.

Bij haar vind je professionaliteit, rust en ruimte om (levens) ervaringen bespreekbaar en “zachter”  te maken, waardoor jij weer met vernieuwde energie en als een gelukkiger mens verder  kan.

Waarom  deze mindfulcoach?

Naast haar liefde voor alles wat leeft en haar levenservaringen is deze mindfulcoach breed opgeleid.

Gecertificeerd mindfulnesstrainster en lifecoach

Ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer en lifecoach en dat is een groot voordeel. Wanneer bijvoorbeeld tijdens een traject blijkt dat het ene niet goed past dan kan de mindfulcoach schakelen naar andere methodieken.

Ieder mens is tenslotte uniek en heeft zijn eigen specifieke behoeften.

Haar inspiratiebron is Kwan Yin

De godin van mededogen en compassie.

Zij inspireert en wijst haar erop om met mededogen en compassie naar zichzelf en anderen te kijken.

 

Portfolio de mindfulcoach

Zij is haar werkzame leven begonnen als kunstenaar en taxichauffeur en daarna heeft zij bij verschillende gemeenten gewerkt.

Relevante Opleidingen

Sociaal-juridische dienstverlener (SJD). Vervolgens de Post HBO opleiding lifecoaching voor professionals  op het  Atma instituut. Daarna  de opleiding voor mindfulnesstrainer op het centrumvoormindfulness te Amsterdam    gevolgd door de training  individuele mindfulnesstraining.

Voor de verdieping in haar werk volgt zij nog regelmatig retraites en  trainingen. Recentelijk heeft zij de compassietraining en interpersoonlijke mindfulness gevolgd.

Sangha

Er zijn veel verschillende Zen boeddhistische groepen waar je je zou kunnen aansluiten. De mindfulcoach heeft er jaren over gedaan om een keuze te maken. Uiteindelijk is de keuze de  Sangha van Iréne Kaigetsu Kyojo Bakker  Zenspirit.nl geworden. Daar is de mindfulcoach nu bij aangesloten en daar gaat ze ingewijd worden (jukai ontvangen) tot zenboeddhist. 

Verhuizing
In de zomer van 2018 is de mindfulcoach verhuisd van Friesland naar Drenthe. In Friesland heeft ze naast haar werk als trainer-coach bij verschillende gemeenten, de laatste tien jaar ook als stressregisseur mensen ondersteund en begeleid. In Drenthe heet dat bedrijf nu demindfulcoach.

Vertrouwen veiligheid en geheimhouding

Je kunt gerust vrijblijvend een kennismaking gesprek aanvragen.
Vertrouwen veiligheid en geheimhouding zijn kernwoorden bij de mindfulcoach.

Voel je welkom.

Vraag gerust.

Contact